Golvslipning Västerås

Golvvård och nyläggningar •

Golvrenovering

När ett golv blivit slitet kan man många gång välja att göra en golvrenovering istället för att byta ut allt material. Vi som arbetar på Golvslipning Västerås har en lång erfarenhet av att både besikta och restaurera gamla golv och vårt arbete kommer göra att ytan blir lika jämn och fin som den ursprungligen var. Om ni behöver slipa trägolv i Västerås kan ni därför med trygghet vända er till oss så kan vi presentera förslag på vilka åtgärder vi tror är nödvändiga för att återställa ytan.

Vi kan slipa golv i Västerås med efterföljande ytbehandling

Att renovera golv gör man enkelt förutsatt att man har tillgång till effektiva maskiner och rätt kompetens. Båda de delarna får ni tillgång till när ni vänder er till oss. När vi hjälper er slipa trägolv tas det översta skiktet på golvet bort med en modern maskin, och därefter behandlar vi ytan på det sätt ni önskar. För ytbehandling använder vi oss gärna av de produkter som kommer från Pallman, eftersom de har en liten negativ miljöpåverkan. I deras sortiment finns såväl vattenbaserade lacker, olja och vax som färger i vackra nyanser.

Låt oss ta hand om er golvrenovering i Västerås

Om ni ger oss förtroendet att slipa trägolv för att därefter lacka, olja, vaxa eller betsa ytan kommer vi:

 • Inleda med en konsultation och komma överens om en tidsplan
 • Alltid arbeta utifrån era önskemål
 • Hjälp med att välja en passande ytbehandling om så önskas

Vi hjälper er med golvrenovering till ett bra pris

Som företag har vi alltid varit noga med att sätta våra kunder i det främsta rummet och vi svarar gärna på alla möjliga frågor ni kan tänkas ha om vårt arbete eller om våra produkter. Om ni vill få ett kostnadsförslag för en golvrenovering i Västerås kan ni ta kontakt med oss på mejl eller telefon så skickar vi en offert så snabbt som möjligt. Vi erbjuder offerter även för arbeten vid nyproduktion och renoveringar när ni behöver en golvläggare i Västerås som kan lägga ett trägolv i det mönster ni vill ha.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

  Adress
  Persikogatan 64
  165 63 Hässelby

  Telefon
  021-665 59 80

  E-post
  offert@golvslipningvasteras.nu

  Orgnr
  559175-2588

OM OSS

När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

Golvslipningvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. MJ Golv AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Persikogatan 64
165 63 Hässelby

021-665 59 80

offert@golvslipningvasteras.nu

Orgnr:
559175-2588