Golvslipning Västerås

Golvvård och nyläggningar •

Golvläggning

Det golv man väljer att lägga i ett rum kommer påverka hur hela rummet upplevs och dess atmosfär. Vi på Golvslipning Västerås hjälper er inte bara med renoveringar utan kan också stå till tjänst när ni vill lägga ett nytt parkettgolv i Västerås. När vi arbetar med golvläggning utgår vi alltid från era önskemål och kommer gärna med förslag på passande produkter. Vi arbetar främst med Pallmans produkter som är miljövänliga, men om deras sortiment inte motsvarar era förväntningar löser vi naturligtvis det åt er.

Vi erbjuder hjälp av erfarna golvläggare i Västerås

När vi arbetar med att lägga golv börjar vi med att behandla undergolvet. Vi kontrollerar så att det inte sviktar och om det behövs jämnar vi ut ojämnheter med avjämningsmassa så att vi sedan kan lägga parkettgolv på ett tryggt sätt. Vi kan naturligtvis göra specifika mönsterläggningar, exempelvis fiskbensparkett, om ni vill förse ett utrymme i bostaden med det. För oss är det en självklarhet att innan vi börjar placera ut ert trägolv planera arbetet utifrån rummets vinklar och mått så att läggningen blir så estetiskt tilltalande som möjligt.

Golvläggning i Västerås med snygga resultat

Hos oss arbetar enbart personal med mångårig erfarenhet av att lägga golv i utrymmen av varierande storlekar.

 • Vi finns alltid på plats den dag och tid vi kommit överens om
 • Vår personal är tillmötesgående och finns tillgänglig för frågor
 • När vi har lagt ert golv inspekterar vi resultatet tillsammans med er

Våra golvläggare hjälper er till ett bra pris

Att ha en tydlig kommunikation med våra kunder är något vi värdesätter och därför skickar vi alltid förbehållslösa offerter på förfrågan. I ens sådan kommer ni kunna se vad vårt pris för golvläggning är. För att vi skall kunna ge korrekta kostnadsuppgifter för golvläggning i Västerås ber vi er så tydligt som möjligt berätta hur stora utrymmena är och om ni vet något om skicket på underkonstruktionen kan ni också informera oss om det. När vi har tagit emot er offertförfrågan återkommer vi till er så snart som möjligt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

  Adress
  Persikogatan 64
  165 63 Hässelby

  Telefon
  021-665 59 80

  E-post
  offert@golvslipningvasteras.nu

  Orgnr
  559175-2588

OM OSS

När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

Golvslipningvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. MJ Golv AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Persikogatan 64
165 63 Hässelby

021-665 59 80

offert@golvslipningvasteras.nu

Orgnr:
559175-2588