Golvslipning Västerås

Golvvård och nyläggningar •

Om ROT-avdraget

Renoveringar för en lägre kostnad

Som privatperson har man möjlighet att göra flera skatteavdrag varje år i sin deklaration, och ett av dem som är flitigt använt bland bostadsägare är det som kallas för ROT. Det här avdraget gör det möjligt att anlita ett företag som betalar F-skatt vid nybyggnationer, renoveringar och ombyggnationer i ens bostad. För att man skall ha rätt att använda subventionen är det viktigt att man betalar skatt i Sverige under samma år som man betalar företaget för det utförda arbetet.

Subventionen gäller för golvarbeten

Det går bra att använda ROT-avdraget om ni anlitar oss på Golvslipning Västerås för att renovera ett gammalt trägolv antingen i er permanenta bostad eller på sommarstugan. Om er fastighet är äldre än fem år kan ni också välja att använda subventionen när ni skall lägga ett helt nytt golv i bostaden. Storleken på avdraget uppgår till 30 % av våra arbetskostnader men gäller inte för materialkostnader eller resor. Som mest kan varje privatperson göra avdrag på 50 000 kronor årligen.

Ni ansöker om avdraget i samband med er deklaration

ROT fungerar på det sättet att ni enbart betalar 70 % av våra egentliga arbetskostnader och vi tar därefter hand om att rapportera in det som är nödvändigt till Skatteverket. I samband med att ni deklarerar skickar ni också in er ansökan om en beviljad subvention.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

  Adress
  Persikogatan 64
  165 63 Hässelby

  Telefon
  021-665 59 80

  E-post
  offert@golvslipningvasteras.nu

  Orgnr
  559175-2588

OM OSS

När du söker efter en golvläggare i Västerås som kan ta sig an allt som har med nyläggning och renovering att göra.

Golvslipningvästerås.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. MJ Golv AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Persikogatan 64
165 63 Hässelby

021-665 59 80

offert@golvslipningvasteras.nu

Orgnr:
559175-2588